Център за физиотерапия и рехабилитация „ВИТА-ТТ“ е здравно заведение за извънболнична медицинска помощ – физикална и рехабилитационна медицина. В него работят специалисти с висока квалификация и богат професионален опит.

Управител на Центъра е д-р Татяна Илиева, лекар специалист по физикална и рехабилитационна медицина с дългогодишен опит в областта на диагностиката и лечението на заболявания на опорно- двигателния апарат и периферно-нервни заболявания.

Работи е като научен сътрудник по физикална терапия в Републикански център по протезиране и възстановителна хирургия, по-късно Специализирана болница за долекуване, продължително лечение и рехабилитация на опорно-двигателния апарат – Горна баня. Тя е специалист и в областта на електромиографията и невралната терапия. За научни разработки в областта на компресионните невропатии, по-специално на синдрома на тарзалния канал, печели ГРАНТ от Световната федерация по клинична неврофизиология. Участва в научни конференции на Балканското медицинско дружество. Има диплома от Австрийското дружество по неврална терапия и регулационна медицина.

  • Завеждащ сектор Физиотерапия и рехабилитация в МЦ“Ортомед“ЕООД.
  • Дипломиран лекар хомеопат по клиничната хомеопатия.
  • Член на Асоциацията по физикална медицина и рехабилитация
  • Член на Българската медицинска хомеопатична организация (БМХО).
  • Член на Българското дружество по неврална терапия.

Центърът разполага със съвременна модерна апаратура за електролечение, ултразвук, лазер, магнитно поле, светлолечение, както и системата за светлолечение и цветотерапия BIOPTRON Pro1, изключително ефективна за лечение на болкова симптоматика от различно естество, рани, заболявания на горните дихателни пътища – ринити, синуити; както и редица кожни заболявания – дерматити, акне, херпес и др.

Заедно с методите на традиционната медицина , д-р Илиева прилага и възможностите на клиничната хомеопатия като лечебно средство. Важен е индивидуалният подход към болния човек, а не болестта сама по себе си.

Център за физиотерапия и рехабилитация „ВИТА-ТТ“ предлага висококачествено медицинско обслужване, съответстващо на правилата за добра медицинска практика. До него има лесен достъп с обществен и личен транспорт и място за паркиране. Има сключен договор с НЗОК.